Σάββατο, 15 Μαΐου 2010

i-230716 009 Κοινή λειτουργία στην Καμπέρα Αυστραλίας, 7 φεβρουα­ρίου 1991.i-230716 009 Κοινή λειτουργία στην Καμπέρα Αυστραλίας, 7 φεβρουα­ρίου 1991.

"Έβδομη Συνέλευση του Παγ­κόσμιου Συμβούλιου των Εκκλησιών". Όπως και στην κοινή λειτουργία στον Βανκούβερ, ομοί­ως και αυτή αρχί­ζει με i-230816 003 & 004 ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ - τελετική επίκληση των ακαθάρτων πνευμάτων - να έρθουν και να "ευλογήσουν" και "αγιάσουν" την κοινή λειτουργία και όσους παίρνουν θέση σ' αυτή. Άναψαν και "ιερή" φωτιά πού έβγαζε τελετικό "καθαρτικό" καπνό.


ΟΛΟΙ όσοι πήραν θέση στην κοινή λειτουργία περνάνε από αυτό τον καπνό και αυτόν τον "καθαρισμό": και οι αντιπρόσωποι του Πατριαρχείου της Κων/πολης και της ελληνικής νεοημερολογίτικης εκκλησίας, και το Πατριαρχείο της Μόσχας και της σερβικής οικουμενισ­τικής εκκλησίας και πάντων των ονομαζόμενων ορθοδόξων όλοι αυτοί, μπαίνοντας στην Σκήνια του προσκυνήματος, περνάνε το βεβηλιστικό "καθαριστικό" διαμονικό καπνό - θυμίασμα των δαιμόνων.

i-230716 010 Η Σκήνια του προσκυνήματος. Πού εκτελείται η κοινή λειτουργία; Έχουν φτιάξει μια μεγάλη τέντα η οποία θυμίζει την Σκηνία της Παλαιάς Διαθήκης. Την έχουν ονομάσει "Σκήνια του προσκυνήματος"
Εκεί έχουν φτιάξει μία έδρα σα θεατρική σκηνή. Εκεί έβαλαν και "αγία" Τράπεζα. Σ'αυτήν θα εκτελεστεί η κοινή λειτουργία.


Πριν γίνει αυτό όμως, στην αρχή, εκτελεί­ται, όπως είπαμε, η επίκληση των ακαθάρτων πνευμάτων - αυστραλέζικες σαμανιστικές τελετές, φωνές, χοροί ...

i-230816 008 Εδώ είναι και οι οικουμενιστές, ονομαζόμενοι "ορθόδοξοι". Και τα βλέπουν όλα αυτά ζωντανά! Νά η "ορθοδοξία" τους!
Τί σχέση έχει αυτό με την Αγία Ορθοδοξία; Πότε ήταν δεκτό μπροστά στην Αγία Τράπεζα - εκεί, όπου Ορθό­δοξος Ιερεύς ή Αρχιερεύς θα τελέσει Θεία Λειτουργία, να αφήνουν ειδωλολάτρες,
οι οποίοι μισόγυμνοι και βαμένοι με μπογιές να χοροπηδούν μέσα στο ιερό μπροστά στην "αγία" Τράπεζα και βγάζουν τέτοιες μη ανθρώπινες δαιμονικές κραυγές καλώντας τα πνεύματά τους; Αυτό Ορθοδοξία είναι; Τί σχέση έχει αυτό με την Ορθοδοξία; ΑΚΡΑ της ασέβειας!

Δεν πέφτουν στα ΑΚΡΑ της ασέβειας επίσης και εκείνοι οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι λαϊκοί, Ιερείς και Αρχιε­ρείς οι οποίοι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ακόμα συνεχίζουν να διδάσκουν ότι δήθεν μπορούν να εκτελούνται κοινά Άγια Μυστήρια με τους νεοημερολογίτες οικουμενιστές; Ε! "κατ' οικονομίαν"... - Δεν πέφτουν στα ΑΚΡΑ της ασέβειας επίσης και εκείνοι οι οποίοι ακόμα συνεχίζουν να διδάσκουν ότι δήθεν είναι "ακραίοι" αυτοί οι ορθόδοξοι ιερείς οι οποίοι αρνούνται να δίνουν στους νεοημερολογίτες οικουμενισ­τές το Μυστήριο του ΑΛΗΘΙΝΟΥ Σώματος και ΑΛΗΘΙ­ΝΟΥ Αίματος του Κυρίου Ιησού Χριστού και άλλα ΑΛΗΘΙΝΑ Εκκλησιαστικά Μυστήρια; Τί απάντηση θα δώσουν στο Φοβερό Βήμα του Κυρίου Ιησού Χριστού; Αφού διώκουν τέτοιους αληθινούς ιερείς του Κυρίου, θα αξιωθούν με την τιμή να τους βάλει ο Κύριος στην ίδια γραμμή με τους Αγίους και Ομολογητές της Πίστε­ως ή θα τους βάλει στην ίδια γραμμή και στην ίδια μοίρα με τους διώκτες της Εκκλησίας του Χριστού; ...

Στώμεν καλώς! Στώμεν μετά φόβου!!!

Στην "Σκήνια του προσκυνήματος" έχουν μαζευτεί πάνω από 4.000 συμμετέχοντες.
Εδώ παίρνουν θέση:

Αντιπρόσωποι ΟΛΩΝ των τοπικών "ορθοδόξων" εκκλησιών.
18 αντιπρόσωποι του Πατριαρχείου της Κων/ πόλης με επικεφαλή τον τότε "μητροπολίτη" Χαλκιδώνος και σημερινό "πατριάρχη" Κων/πόλεως Βαρθολομαίο.
12 αντιπρόσωποι της ελληνικής νεοημερολο­γίτικης εκκλησίας με επικεφαλή τον "μητροπολίτη" της Νεάπολης και Σταυρούπολης Διονύσιο.


i-230716 011 Ο ρασοφόρος στην πάνω αριστερή γωνία αυτής της φωτογραφίας δεν είναι ένας τυχαίος φωτογράφος αλλά ο ίδιος ο Χριστόδουλος, ο σημερινός "αρχιεπίσκοπος" της νεοημερολογίτικης εκκλησίας της Ελλάδας, τότε ακόμα "μητροπολίτης" Δημητριάδος.
Η μεγαλύτερη επιτροπή αντιπροσώπων - αποτελούμενη από περίπου 40 άτομα - απεστάλη από το Πατριαρχείο της Μόσχας με επικεφαλή τον "μητροπολίτη" του Σμολένσκ, Κύριλλο.


i-230716 012 Διαβάζεται το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ! Το "Πιστεύω"! Παράδοξο, κοροϊδία, ή τί; ... Το διαβάζουν συγχρόνως ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! - Με επικεφαλή τον Αυστραλό "αρχιεπίσκοπο" Στυλιανό της νεοημερο­λο­γίτικης εκκλησίας του πατριαρχείου της Κων/πολης.
Το διάβασμα γίνεται στα αγγλικά.i-230716 013 Δίπλα του άλλος αρχιαιρετικός: Ο "μητροπο­λίτης" της Μιρ, Χρυσόστομος (ο οποίος στην κοινή λειτουργία στο Βανκούβερ έκανε την "κλαύση του άρτου"). Ανάμεσά τους στέκεται η προτεσταντική παπαδίνα Lois με επιτραχείλι.


i-230716 014 Και τώρα ο "μητροπολίτης" Χρυσόστο­μος διαβάζει "Πάτερ Ημών" στα ελληνικά, και όλοι οι υπό­λοιποι αιρετικοί διαβάζουν μα­ζί με αυτόν αυτή την προσευ­1χή - ο καθένας στη δική του γλώσσα.

i_230716 015 Ακολου­θεί το λειτουργικό φιλί της ειρή­νης "Αγαπήσωμεν αλλή­λους". Αυτό το φιλί έχει ιερό χαρακτήρα: σ'αυτό οι φιλούν­τες εκφράζουν ότι έχουν ταύτιση των πεποιθήσεών τους και ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!
i-230716 016 Σ' αυτό το ιερό λειτουργικό φιλί της ειρήνης παίρνει θέση και ο Χριστόδου­λος, ο σημερινός "αρχιεπί­σκοπος" των νεοη­με­ρολογιτών σε όλη την Ελλάδα, και τότε "μητρο­πο­λίτης" Δημητ­ριάδος. Και αυτός πιστεύει τα ίδια με αυτόν τον παγανιστή, τον ειδωλολάτρη. ... Έχει έρθει εδώ με μεγάλη χαρά να δηλώσει ότι έχουν ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ!


Να αυτή είναι η "ορθοδοξία" των νεοημε­ρο­λογιτών! Και τώρα όποιος Ορθόδοξος Ιερεύς ή Αρχιερεύς θέλει να κοινωνάει τους νεοημε­ρο­λο­γίτες - "ε! κατ' οικονο­μία" - ας τους κοινωνάει και να προσεύ­χεται μ' αυτούς ή να τους βάλει στο ψαλτήρι να ψέλνουν ψαλμωδίες... αλλά στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ! - Όμως εμάς τί μας υποχρεώ­­νει να τον θεωρούμε και αυτόν ορ­θό­­δοξο; Πάλι "κατ' οικονομίαν"; ...


i-230716 017 Ο Σέρβος "ιερεύς" Μίλας, ονομαζόμενος "ορ­θό­δοξος", διευθύνει την χορωδία 80 ατό­μων από διάφορες αιρέσεις.


i-230716 019 Οι προ­τεσταν­τική "παπαδίνα" διαβά­ζει το Ευαγ­γέλιο - ο Κύριος δίνει εξου­σία στους Αποστό­λους Του (και από αυτούς και στους Επισκόπους και Ιε­ρείς): "λάβετε Πνεύμα Άγιον. Αν τίνων αφήτε τας αμαρ­τίας, αφίενται αυτοίς. Αν τήνων κρατήτε, κεκράτην­ται" (Ιωαν.20:20-24). Όνειρα για ιερατική εξουσία, επιτραχείλια και ... σκουλαρίκια - όλα μαζί ...


i-230716 020 Οι ονομαζόμενοι "ορθόδοξοι" "επίσκοποι" και "ιερείς" και λαϊκοί παίρνουν θέση σ' αυτήν την κοινή λειτουργία όπου πρόεδροι είναι προτεσταντικές γυναίκες-"παπαδίνες"


i-230716 022 Ιερη "έξοδος" από την κοινή λειτουρ­γία της εκκλησίας των πονηρευομέ­νων. Την οδηγεί η προτεσ­ταν­τική "παπαδίνα" Lois, χαρούμενα κουνούμενοι στο ρυθμό του ταραμπούκα-τουμπερλέκι-ψαλμωδίας.


i-230716 023 Την ακολουθούν προ­τεστάν­τες και ονο­μαζόμενοι "ορθόδοξοι".


i-230716 024 Eπί­σης και ο πολύ χαρού­μενος Χριστόδουλος - ο στο μέλλον "αρχιεπίσκο­πος" της νεοη­με­ρο­­λογί­τικης εκκλησίας της Ελλάδος...

i-230716 025 Το θέμα αυτού του πανθρησκευτικού τσίρκο ήταν: "έλα Άγιο Πνεύμα! Ανανέωσε κάθε πλάσ­μα!" Αλλά πιο πνεύμα κατέ­βη­κε επάνω στην πο­λυπά­ρδαλη κοινή λειτουργία; Το Άγιο Πνεύμα ή κάποιο άλλο πνεύμα (ή πνεύ­ματα);

Σ'αυτήν την ερώτηση καθα­ρή απάν­τηση λαμβάνου­με από τον ξεκάθα­ρο σχηματισμό του χεριού που δείχ­νει συχνά αυτός ο θρησ­κετικός ηγέ­της από το ύψος της θρησ­κευ­το-θεατρι­κής σκη­νής, κατα τη δι­άρ­κεια των θρη­σ­κευτικών χοροπηδητών του στο τέλος της κοινής λειτουρ­γίας της εκκλησίας των πονηρευομένων.


020: Τα γεγονότα αυτά φανερά δείχνουν, ότι η νεοη­με­ρο­λογίτικη εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι απλά "νεοημερολογίτικη ορθόδοξη εκκλησία", αλλά είναι αιρετι­κή - ανήκει στην ΠΑΝαιρέση του οικουμενισμού